Terug naar onze website

Aanmelden voor Ambassadors Football Camp Eindhoven

Het Ambassadors Football Camp (AFC) is een internationaal christelijk voetbalkamp voor 7 t/m 12 jaar i/m) van elk niveau waar voetbalontwikkeling (techniek) en karaktervorming (persoon) centraal staan.
De begeleiding bestaat uit internationale en lokale christelijke coaches en het voetbalkamp vindt plaats op het terrein van sportpark Acht, Amstelstraat 1-a.
Tijdens het AFC krijgen de spelers kans om basis- en gevorderde voetbaltechnieken zich eigen te maken in een omgeving waar plezier en positieve benadering centraal staan. Bovendien worden de spelers elke dag gevormd in hun karakter op basis van bijbelse principes, door middel van team-talks en life-skills.
Het AFC vindt plaats van 13 t/m 16 augustus 2024 (10:00-15:00 uur). Op vrijdag zal er vanaf 12:00 uur gestreden worden om de individuele (competities) en teamprijzen (mini-WK). Ouders en belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om de spelers aan te moedigen.

Kosten
De kosten voor het AFC zijn € 79,00 p.p. Voor de 2e speler uit hetzelfde gezin zijn de kosten € 59,00 p.p. en vanaf het 3e kind is de deelname gratis.
Elke speler ontvangt een Ambassadors Football shirt een certificaat, een groepsfoto en eventueel individuele- en teamprijzen en natuurlijk meer dan 20 uren voetbalplezier!

Datum 13 augustus t/m 16 augustus 2024
Locatie Sportpark Acht (Amstelstraat 1a)
Kosten € 79,00 speler
€ 59,00 vanaf de 2e speler uit hetzelfde gezin

Speler(s)

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht

Vul één formulier in per gezin

Algemeen

Graag ook allergieën, medicaties, etc. benoemen

Betaling

iDeal Logo

Via iDeal kan er betaald worden. Na een succesvolle betaling krijgt u een bevestiging van de aanmelding per email.

79,00

Klik op betalen om door te gaan naar het betaalscherm van uw bank. U ontvangt na betaling een bevestiging.